Robert bakker | Saxofoonlinks
Saxofoonles, saxofoonles haarlem, saxofoon
15602
page-template-default,page,page-id-15602,page-child,parent-pageid-15600,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Saxofoonlinks

Hieronder tref je een aantal links naar sites die ik zelf de moeite waard vind.

 

The International Saxophone Home Page (ISHP)
Op deze site veel links, tips en veelgestelde vragen (FAQ’s) over saxofoons. Bovendien is deze site onderdeel van een webring van saxofoonsites. Je kunt hier je lol op als saxofoonliefhebber.

Steve Goodson Woodwinds
Een site met van alles over het onderwerp saxofoon. Wil je bijvoorbeeld weten hoe oud je tweedehands instrument is dan is hier een lijst met serienummers te vinden van alle bekende merken. Ook geeft hij bijvoorbeeld richtprijzen voor tweedehands instrumenten ( in dollars ).

Mo’s Jazz page
Dit is een hele leuke site van een saxofoondocent uit Amsterdam met o.a. informatie over saxofoonles, workshops, sessies in Amsterdam. Ook weer erg veel links.

Stichting Buitenkunst
Wil je er een keer helemaal uit en een week alleen maar op een ongedwongen manier met muziek of kunst bezig zijn dan moet je hier maar eens gaan kijken.

Stichting Swing
Deze stichting organiseert workshops door het hele land. Voor een klein bedrag word je donateur en krijg je informatie over workshops toegestuurd.