Muziek en ik
Saxofoonles, saxofoonles haarlem, saxofoon
15572
page-template-default,page,page-id-15572,page-child,parent-pageid-15574,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Muziek en ik

Muziek heeft mijn interesse in de breedste zin van het woord. In bijna alle genres van muziek vind ik wel iets dat mij kan raken en kan ik het ook een uitdaging vinden om dit te spelen.  Voorkeur daarbinnen heb ik voor funk, jazz en geïmproviseerde muziek.
Sleutelwoord daarbij is verbinding maken met elkaar en creëren.
Verbinding is er met andere muzikanten maar ook andere stijlen en het liefst nog met andere disciplines zoals beeldende kunst, theater en dans.   Zo heb ik met veel plezier samengewerkt met dansers waarbij door middel van improvisatie interactie tussen dans en muziek plaatsvond. Hierbij kon de dans de muziek volgen maar ook andersom.  Een ander voorbeeld was een project waarbij Afrikaanse ritmes werden aangevuld met blazers waarbij de blazers een even belangrijke ritmische functie hadden.