Robert bakker | Hoe werkt het en wat kost het?
Saxofoonles, saxofoonles haarlem, saxofoon
15594
page-template-default,page,page-id-15594,page-child,parent-pageid-15592,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Hoe werkt en wat kost het?

Ik geef al ruim 20 jaar saxofoonles en doe dat met veel plezier. Ik vind het leuk om mijn kennis over te dragen en te helpen om je het instrument te leren beheersen, daarmee rekening houden met jouw tempo en met wat jij makkelijk en moeilijk vindt.

Ik werk met een strippenkaart systeem. Dat houdt in dat je tien lessen koopt voor 300 euro. Per keer teken ik een les af op je strippenkaart en spreken we een nieuwe les af. De kaart is negen maanden geldig. Als dan niet al je lessen hebt opgemaakt kun je een nieuwe kaart kopen. Als je eerder dan 10 lessen wilt stoppen kan dat natuurlijk maar restitutie van een gedeelte van het lesgeld is niet mogelijk.

Een les duurt 45 minuten.
Een proef les is gratis.
Losse lessen zijn ook mogelijk en kosten 40 euro.

In de lessen wordt er in eerste instantie geen specifieke keuze voor een muziekstijl gemaakt. Ik vind een algemene basis een voorwaarde voor het goed leren bespelen van een saxofoon. Zie hiervoor verder Wat houdt saxofoonles in. Op verzoek geef ik ook theorielessen. In de saxofoonlessen wordt dit automatisch meegenomen.